Maxxinno is de bedenkter van het nieuwe elektrisch verwarmen en sinds 1999 de leidende partij op het gebied van “Infrarood verwarming” (F.I.R.) in de vorm van een glasplaat genaamd iHEATPANEL.
Het verwarmen van het systeem vind zijn oorsprong door Hoogfrequente trilling c.q. wrijving te veroorzaken middels moleculen die zich bevinden in alle fysieke materialen. In beginsel presenteerden we het product in de markt als infraroodverwarming  maar een betere omschrijving is "accumulerend" verwarmen. (Accumulerend verwarmen = het opnemen van warmte van wanden, vloeren, meubelen, etc.)

Het product is dankzij het grote warmtespreidingsvlak van 160° en met een reikwijdte van ong. 3 meter uniek en nooit geëvenaard.
Dankzij deze unieke combinatie is het mogelijk dat u vele mtr2 vloeroppervlak kunt verwarmen met 1 enkel iHeatpanel. Het is daarom dat we kunnen spreken van een infrarood hoofdverwarming

Verwarm uw badkamer comfortabel met een Infraroodverwarming van Maxxinno

Een flinterdunne hoofdverwarming is de nieuwe maatstaf voor een badkamerverwarming en verkrijgbaar in glanzend wit of als een spiegel van waaruit een comfortabele warmte uw badkamer zal vullen. 
Het 6 mm dunne veiligheidsglas met of zonder omlijsting biedt een mooi en modern strak uiterlijk en zal een weldadige aanvulling zijn voor uw badkamer. 

Naast de spiegel is er ook een plafondpaneel panneel verkrijgbaar die uw badkamer  snel en comfortabel kan verwarmen.

Elk iHeatpanel heeft een eigen warmtecapaciteit zodat er voor elke badkamer een passende oplossing geboden wordt. 

Door de unieke en zeer nauwkeurige eigen aansturing zijn alle panelen van Maxxinno de meest energiezuinige warmtebronnen.
De panelen starten krachtig op om zo de ruimte zo snel mogelijk op de gewenste temperatuur te krijgen.
Is uw badkamer op temperatuur gebracht dan schakelt het verbruik terug naar ongeveer 150w per uur.
Wanneer het infraroodpaneel goed aangestuurd wordt dan is een infraroodverwarming qua verbruik absoluut de meest goedkope en comfortabele oplossing.